Onsdag 15/6

2011-06-15 @ 16:59:00

Tjena där hemma!

Idag har varit en toppendag! Efter en sovmorgon intog vi våra platser vid poolen. Där var det supervarmt och soligt. Sanna och Hanna var även ute på sko-jakt i "djungeln", Nina följde inte med på grund av vildhundarna! Anledningen till sökandet var att Hannas ena sko vart stulen igårkväll när vi var ute! Våra misstankar ligger hos en flock dingos som leds av en stor, farlig st-bernadshund längre bort på vägen..!

Vi hittade inte skon... den förblir spårlöst försvunnen.

På eftermiddagen for vi in till Hua Hin och utforskade staden till fots. Vi gick bl.a. ner till stranden och doppade fötterna i havet, det var varmt!

Dagens middag var lite av ett skämt! Vi gick på en nit för första gången och det var p.g.a. en amerikansk pizzakedja. Panpizzan (för fyra personer) som vi beställde var inte större än två Billy's panpizzor! Vi äter godis för att stilla begäret med humöret på topp!



/ Hanna, Sanna och Nina


Kommentarer
Den ungdomliga 50-åringen skrev 2011-06-17 @ 17:33:40

Hej!

Sanna kan gott få höra att hennes mamma ser ung ut för att vara 50, enligt en 10 år äldre man jag träffade idag.

Men vad har lilla Sanna tänkt ska hända med Påminnelse-fakturan från IKSU, medan hon är borta? Det saknades visst täckning... Ajabaja! Kanske lägenheten har rykt då hon kommer hem! Eller är det den ungdomliga mamman som ska rädda situationen nu?
Anonym skrev 2011-06-18 @ 09:01:44

Hej!

Låter som en bra ide´ att ta in sina skor för natten, det var ingen som rörde mina skor men dom kanske inte gillade lukten... eller så hade dom fullt upp med att ta våra sopor, dom rev nämligen ut soptunnan och det var sopor längst hela vägen sen! Förb... hundar!!!

Nå låter som om nu har fullt upp, ha ha... Har ni badat i havet än?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!