Tisdag 21/6

2011-06-21 @ 04:24:49
Nu var det ett par dagar sen sa nu blir det en snabb genomgang pa allt vi haft for oss.

Alex kom till Thailand och vi valkomnade henne med en hel del regnmoln. Kanske lite onodigt sa har i efterhand.. Vi visade henne stan, nattmarknaden, Market Village och mycket mer av Hua Hin innan vi begav oss pa aventyr soderut - mot Phuket!
Och aventyr var det! Nattbussen vi for med var visserligen fint inredd och hade partybelysning, men chaufforen korde precis som alla andra thailandare dvs som en tok. Sanna och Alex sov dock hur bra som helst eftersom dom tagit aksjuketabletter innan. Nina och Hanna sov desto varre da dom trodde vi skulle do dar i bussen.
"Ska vi do sa ska vi gora det ordentligt." - Citat av Nina den natten.

Men vi overlevde! Vi kom fram till Phuket och for vidare till Kata Beach och den bla himlen. Det gar inte att beskriva hur underbart det senaste dygnet vart.
Vi hittade ett hotell som visade sig vara over vara forvantningar. Havsutsikt, pool utanfor fonstret och ett bubbelbad pa balkongen, de ni!!

Resten av dagen var vi pa stranden och solade och badade i dom fantastiska vagarna. Nog att vi brande oss lite grann, men vi lever i paradiset sa vad gor det..?


Stranden och Alex.


Nina och Hanna badar i havet.


Sanna kladde ut sig pa rummet.

Idag ska vi forsoka boka biljetter till Fanta Sea och Phi Phi oarna. Vi har massor av grejer vi vill gora har nere!

Kram!
/Nina, Alex, Hanna och Sanna

Kommentarer
lotta skrev 2011-06-21 @ 13:16:19

Så härligt ni verkar ha det, det är underbart på Kata så njut tjejer njut!!! Vi som sitter här hemma och regnet öser ner i flera dagar är inte alls avundsjuka på er, inte alls!!!

Var rädd om er när ni snorklar bara, på med flytvästarna och tänk på undervattens-strömmarna på Hajön, var försiktiga!!! Men njut av alla vackra fiskar och hälsa Maya Bay från mig... Hoppas det är mindre folk där nu än när vi var!!!
-.-.--- y y skrev 2011-06-22 @ 18:39:13


Linnea l. skrev 2011-06-22 @ 18:42:59

Vad kul få följa eran blogg! Hoppas ni har tagit mycket foton.



Lena och Ingrid hälsar också.
Linnea skrev 2011-06-22 @ 18:44:28

Ingrids kommentar kan ni bortse ifrån :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!